MEGBÍZHATÓ ÉS GAZDASÁGOS!

 

FONDITAL KONDENZÁCIÓS TECHNOLÓGIA

Kellemes meleg és ezzel együtt alacsony gázszámla? 

Nem elérhetetlen többé a Fondital kondenzációs technológia révén!

A kondenzációs készülékek égésterében a fűtési igénynek megfelelően előkevert levegő-gáz keveréket égetünk el. A változó fordulatszámú ventilátornak köszönhetően a mindig csak annyi levegő keveredig a gázhoz, amennyi a gáz tökéletes égéséhez szükséges.

A nagy hőátadó felülettel rendelkező rozsdamentes acél hőcserélőnek köszönhetően a lehető legtöbb hőt nyerjük ki a füstgázból, amely alacsony hőmérsékleten távozik a készülékből.

Mindezeknek köszönhetően a Fondital kondenzációs készülékek kiemelkedő hatásfokkal működnek, miközben rendkívül alacsony a szennyezőanyag-kibocsátásuk.

Az optimális kihasználtság érdekében a kondenzációs készülékeket külső hőmérséklet-érzékelővel felszerelve, időjárásfüggő szabályzással kiépítve ajánljuk használni.

Ebben az esetben a készülék automatikája a mért külső hőmérséklet, és a beállított helyiség hőmérséklet alapján automatikusan módosítja a fűtővíz hőmérsékletét.

Ezzel a megoldással biztosíthatjuk az optimális működését és a maximális energiamegtakarítást.

A műszaki tartalmon kívül amennyiben Önnek fontos szempont a design és a digitális, érintőképernyős modern kezelőfelület, figyelmébe ajánljuk az ITACA és a FORMENTERA típusú FONDITAL készülékeket. Az olaszos, modern formatervezés bármilyen stílusú lakás berendezéséhez kiválóan illeszkedik és nem csak műszaki berendezésként, hanem modern bútordarabként is funkcionál.

A kiváló magas műszaki tartalmon túl lehet egy gázkészülék szép is!

 

 A FONDITAL ügyel a részletekre! 

Az olasz FONDITAL GROUP a világ vezető alumínium-feldolgozója. Számos gyártóüzemmel rendelkezik szerte a világban. A csoport termékpalettáján a fűtési rendszerek széles választéka található, melyek jelentős része évek óta már Magyarországon is elérhető.

A gázkészülékek mellett roppant népszerűek a Valsir márkájú ötrétegű víz-és fűtési csőrendszerek, valamint a minden esetre megoldást nyújtó víztakarékos WC tartályok, de a kiváló paraméterekkel és esztétikus megjelenésssel bíró alumínium radiátorok is. Úgy a szakmai, mint a lakossági felhasználók száma évről évre folyamatosan nő, ami bizonyítja a termékek magas műszaki színvonalát és a kiváló ár/érték arányt.

Termékeinek magas műszaki és esztétikai színvonala mellett a gyár elkötelezett a környezetvédelem és a megújuló energiák iránt. Ezért napkollektorokat és fotovoltalikus paneleket is előállítanak a környezettudatos, valamint az energiatakarékosságra fokozottan törekvő felhasználók igényeinek kielégítésére.

A FONDITAL készülékek az olaszországi, Brescia tartományban készülnek, amely sok más kiváló termékeknek is szűkebb hazája, köszönhetően a folyamatos innovációnak.

A 750 fő alkalmazott, a meghatározó szerepkör az épületgépészeti gyártók között, az új 45.000 m2-es készülékgyártó-csarnok Vobarno-ban (Brescia), a folyamatos növekedés évről-évre, mind-mind bizonyosság arra, hogy a Fondital gyár képes lépést tartani a változó igényekkel és készen áll új kihívások teljesítésére.

A Fondital gyár fűtési rendszerek komplett palettáját kínálja, ideértve az öntött és a préselt alumínium radiátorokat, ventilátoros konvektorokat, elektromos radiátorokat, fali és álló fűtő és melegvíztermelő berendezéseket, napkollektorokat és fotovoltaikus paneleket. Minden termék alapos és mindenre kiterjedő tesztelésen, illetve gyártás közbeni és utáni minőség-ellenőrzésen esik át, ami garantálja a termékek kiváló minőségét.

A kiválóan felépített értékesítési hálózat és jelentős gyártói kapacitás eredményezi, hogy a Fondital gyár az 1970-es évektől kezdve a fűtési piac meghatározó szereplője, akire bátran támaszkodhatnak a régi és új ügyfelek.

A fűtéstechnikában betöltött jelentős szerep ellenére a Fondital gyár nem állt meg a fejlesztésekkel, hanem tovább bővült az elmúlt időszakban. A négy eredeti gyár mellett átadásra került az új gyártó- és raktárcsarnok a fűtő és melegvíztermelő berendezések számára.                          

www.fondital.hu és www.fondital.it

 

Jöjjön velünk a gyárba! Látogassa meg a gyárat virtuálisan és győződjön meg a minőségi termék minőségi gyártásáról!

 

 

 

Tekintse meg  a FONDITAL kondenzációs készülék-kínálatát a bal oldali menüből és válasszon igényei szerint!

 

A FONDITAL termékekek széles választéka webáruházunkban megtekinthető és megvásárolható! 

 


Ajánlatkérés
Gázkészülék-alkatrészek forgalmazása raktárról és/vagy megrendelésre szinte minden, Magyarországon forgalmazott készülék-típushoz!

Víz-, gáz-, és fűtésszerelési termékek teljes körű forgalmazása.

Fűtési rendszerek professzionális, gépi és vegyszeres tisztítása.

Készülékcserét teljes körű ügyintézéssel is vállalunk.