Mert sok kicsi (még mindig) sokra megy

 

A leggyakrabban egy kevés odafigyelés, körültekintő fűtés- és vízhasználat is elég lehet ahhoz, hogy néhány ezer Forintot megspóroljunk a rezsin. Nyilván nagyobb odafigyeléssel akár jelentős összeget is megtakaríthatnánk. Ha...

Megszoktuk a kényelmet, ez tény. Jó, hogy gázzal fűthetünk, hisz nem kell szenet hordani, fát vágni, mint húsz évvel ezelőtt. Valójában tennünk sem kell semmit a melegért. Csupán havonta befizetni a sárga csekket. Azonban, aki tudatos kazán-üzemeltető, tudja, hogy viszonylag apró dolgokkal és némi plussz odafigyeléssel, 5-10%-nyi energiát minden különösebb macera és fáradság nélkül megspórolhat a családi költségvetés fűtési kiadásain. 

Miután kb. 6 hónapig fűtünk és amásik 6 hónap fele kánikulával telik, amikor a téli fűtés után víz jelenti a család legnagyobb kiadását a napi többszöri zuhanynak köszönhetően, a víztakarékos vízhasználat is legalább annyira fókuszba kerül, mint a takarékos fűtés. 

Néhány takarékossági tippel szeretnénk hozzájárulni a tudatos energia-fogyasztók ötleteléséhez. Reméljük, lesz olyan, amit hasznosnak és megvalósíthatónak tartanak. A bal oldali menüből választhat az Önt érdeklő témák közül.  

 Írják meg tapasztalataikat, esetleg saját ötleteiket! Ami Önnél bevált, lehet, hogy másoknak is segítséget jelent és megvalósítható. Mi pedig nagyon szívesen megosztjuk, közzétesszük és - lehetőségeinkhez képest - apró ajándékkal is honoráljuk!

 

                        

 


Érdeklődés


Gázkészülék-alkatrészek forgalmazása raktárról és/vagy megrendelésre szinte minden, Magyarországon forgalmazott készülék-típushoz!

Víz-, gáz-, és fűtésszerelési termékek teljes körű forgalmazása.

Fűtési rendszerek professzionális, gépi és vegyszeres tisztítása.

Készülékcserét teljes körű ügyintézéssel is vállalunk.