Gázkészülékek és fűtési rendszerek tisztítása

Kazán és fűtésrendszer gépi    és vegyszeres tisztítása

 

Tisztítás után várható eredmény:

  •  fűtésrendszere gazdaságosabban üzemel
  •  10-35%-os megtakarítást is jelenthet
  •  az energia felhasználás költséghatékonyabbá válik
  •  a gázkészülék élettartama meghosszabbodik
  •  a gázkészülékből származó zajok megszűnnek

 

Gázkészülék-csere előtti fűtésrendszer karbantartás:


Amennyiben új gázkészüléket szereltet, feltétlenül javasoljuk a fűtésrendszer átmosását, valamint szükség szerinti kezelését (korrózióvédelmét).

Az új gázkészülék élettartamát befolyásolja a benne keringő közeg minősége. Ha a fűtésrendszer kezelése nélkül egy új fűtőberendezés kerül üzembe helyezésre, akkor a fűtésrendszerben lévő szennyeződések a gázkészüléken áthaladva károsítják annak alkatrészeit, ezáltal lerövidítik annak élettartamát, és nem utolsósorban csökkentik annak hatásfokát. Ennek következtében nem csökkenek az energiaköltségek olyan mértékben, ahogy az új készüléktől esetleg azt elvárná, hanem az új készülék a régi, tisztítatlan fűtésrendszerrel üzemeltetve továbbra is többlet energiafelhasználással jár.

Nem elég csak a gázkészüléket karbantartani. A fűtésrendszerben lévő szennyeződések eltávolítása és a teljes rendszer megfelelő kezelése, karbantartása jobb hatásfokot biztosít és meghosszabbítja a gázkészülék és a fűtésrendszer élettartamát, elősegíti annak hatékonyabb működését, az üzemeltetés gazdaságosságát. 


Miért javasoljuk a vegyszeres gépi tisztítást?


  A fűtésrendszer karbantartásának hiánya előbb utóbb megmutatkozik. Egyre zajosabb lesz a gázkészülék, ami nagyon hamar meghibásodáshoz vezethet. A jó minőségű, nem túl régi gázkészülék csörög, zörög, csattog, s furcsa, eddig nem hallható hangokat ad. Megnövekszik az energiafelhasználás, ami a mai gázárak mellett korántsem elhanyagolható szempont. Nem megfelelő a hőleadás, nem egyenletesen melegszenek a radiátorok, és a padlófűtés is akadozik.

 A rendszer-tisztítás utolsó fázisaként feltöljük a fűtési rendszert egy kiváló folyadékkal, ami megakadályozza a szennyeződések rövid időn belül történő lerakódását.

Az általunk alkalmazott rendszertisztítási technológia lehetővé teszi, hogy megelőzze a problémát, és ennek köszönhetően megszabaduljon - a valószínűleg elkerülhető - felesleges pénzkidobástól.

Több info ITT!

 

Így értékelte ügyfelünk, akinél már tisztítottunk: VÉLEMÉNY

 

 

 

Vissza a Kezdőlapra


Érdeklődés


Gázkészülék-alkatrészek forgalmazása raktárról és/vagy megrendelésre szinte minden, Magyarországon forgalmazott készülék-típushoz!

Víz-, gáz-, és fűtésszerelési termékek teljes körű forgalmazása.

Fűtési rendszerek professzionális, gépi és vegyszeres tisztítása.

Készülékcserét teljes körű ügyintézéssel is vállalunk.