Rólunk mondták

    Tisztelt Hölgyem/Uram!

Szeretném megköszönni a kedves, pontos és szakértő hozzáállásukat, melyet megkeresésükkor tapasztaltunk. Kazánunk meghibásodásakor sokáig kerestünk Győr és környékén megfelelő kazánszervizt, azonban senki nem vállalta a munkát, még a korábbi karbantartók sem.


Az első telefonbeszélgetés során már egyértelművé vált, hogy jó helyen járok. Szilvi - nagyon kedves és hozzáértő - kolléganőjük felvette adatainkat és rövid időn belül ki is küldte hozzánk egy szakemberüket. Ez az ember profi módon ellenőrizte a kazánt, mely ellenőrzés során meg is találta a meghibásodás okát. Hamarosan kaptunk egy árajánlatot, melyet el is fogadtunk és a szükséges alkatrész beérkezését követően a kazán javítása is megtörtént.      A kazánunk azóta tökéletesen működik, így ezúton is szeretnénk megköszönni a kiváló ügyintézést.

 

Gentili Signore e Signori!

Desidero ringraziarVi per il cortese, preciso e competente servizio che abbiamo ricevuto. Quando la caldaia del nostro negozio di Győr si é guastata, abbiamo cercato a lungo un operatore a Győr e dintorni che potesse ripararla. Nessuno si é impegnato a farlo, neanche la ditta che da anni ne esegue la manutenzione.

Poi un amico mi ha indicato la Vs Ditta. Giá dalla risposta telefonica ho capito che avevo trovato il posto giusto!

La Signora Szilvi, gentilissima e competente registrava i nostri riferimenti e dopo poco tempo provvedeva ad inviare un professionista sul posto.

Dopo un accurato controllo lo stesso stabiliva da cosa era provocato il blocco del funzionamento. A breve ricevevo un preventivo di spesa per la riparazione che abbiamo subito accettato.

Appena arrivato il ricambio occorrente, l'operatore ha provveduto a sostituirlo effettuando anche un controllo generale alla caldaia.

La nostra caldaia da allora funziona perfettamente!

Grazie a IKSZEL ed ai Suoi operatori.

Üdvözlettel / cordiali saluti,

 

Gianni Favaron

Ügyvezető igazgató

www.motorline.hu
H-1038 Budapest
Szentendrei út 287.
Tel.: +36-1-240-9997
www.motorline.hu

2021.01.07.

Tisztelt Ikszel Kft, Kedves Mező Szilvia!

Kérem engedjék meg, hogy pár sorban kifejezzük köszönetünket Önnek, Önöknek!

Élettársam és a magam nevében hagy köszönjük meg segítségüket az ügyünkben.
Két kisgyermeket nevelünk, egyikük öt, másikuk egy éves. Nagy problémát jelentett számunkra november elejétől megoldani a fűtést, amelyet a NKM "szakembere" gyakorlatilag kiiktatott az ellenőrzése folyamán. Rendben van, hogy ellenőrizni és szervizelni kell a gázkazánokat, de azt nonszensznek tartjuk, hogy egy működő rendszert valaki úgy ellenőrizzen, hogy az utána már ne működjön, megjavításáról pedig nem tud gondoskodni.

Örülök, hogy a Fondital magyarországi képviselői azonnal Önöket ajánlották. Köszönöm hogy meghallgatták a történetünket, és a jelenlegi pandemia ellenére három napon belül rendelkezésünkre álltak. Szakemberük minden szinten képzett volt, szem előtt tartva a az alkatrészek ár-érték arányát is. A javítás gyors volt és szakszerű, nem maradt el az ellenőrző telefonhívás sem a részéről. Fűtési rendszerünket tökéletesen megjavította, ellátott bennünket arra vonatkozóan is tanácsokkal, hogy milyen dolgokra érdemes fokozottan figyelni.
Éves karbantartásokat csak Vele, Önökkel fogjuk innentől végeztetni, és csak ajánlani tudjuk mindenkinek Önöket.


Tisztelettel
Gothárd Veronika és Hadfi Zoltán
2020.11.24.

 

     

      Nagyon meg vagyok elégedve az Ikszel KFT. szolgáltatásaival!

                          Gyorsak, pontosak, precizek!

                          Fülöp zsolt
 

 

     Tisztelt Ikszel Kft!


Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, a már lassan 10 éve tartó áldozatos munkájukért!
Ezalatt az idő alatt, mióta Önöket ismerem minden alkalommal, mikor a gázkészülékem meghibásodott, az Önök maximális szakértelmére, és segítőkészségére bármikor(munkaidőtől függetlenül) számítani tudtam. Ez a tény, mint közismert a mai világban rendkívül ritka és megfizethetetlen.

Külön szeretném megemlíteni Horváth Imre szerelőjük nevét. Az ő munkájáról szintén csakis a legjobbakat tudom elmondani. Maximálisan elégedett voltam az elvégzett munkájával, és az ügyfélhez való hozzáállásban is. De teljesen biztos vagyok benne hogy a cégük többi szerelője is hasonló kondíciókkal bír.

Tehát a magam részéről teljes megelégedettséggel nyilatkozhatom Önökről. Bátran ajánlom Önöket bárkinek, aki megbízhatóságot, minőségi munkát és hozzáértést vár el egy szolgáltató cégtől.

 

Köszönettel és Tisztelettel Juhász Csaba.

 

     Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Most lett beszerelve a gázszelep,amit tegnap önöktől vásároltam.
Szeretném megköszönni, hogy nagyon korrekt felvilágosítást adtak és maximálisan segítőkészek voltak velünk.
Amennyiben más ilyen jellegű problémám lenne feltétlenül keresni fogom önöket.

Maradok tisztelettel: Fischer István.

 

  Kedves Sz!

(...) Köszönöm a tippedet is, H.I. kollégád alaposan kitisztított és rendbetett mindent. Olyan igazi régi vágású mester benyomását keltette, akikből manapság már egyre kevesebb van.

Ha a fűtési szezonon túl leszünk, a sarokszobánknál számítani szeretnénk rá, hogy vagy nagyobbra cseréli a radiátort, vagy dupla lemezest tesz a helyére.

Addig is köszönöm a tanácsaidat, neki meg a jó munkáját!

Üdv.:
Dr. Fekete Mátyás

 

 
 
Tisztelt Ügyvezető Asszony!
 
Az elmúlt év őszén végezték el nálam a fűtési rendszer átmosását ill. a kazán tisztítását.
Szeretném megköszönni Önnek és munkatársaimnak a precíz és pontos munkát, egyúttal tájékoztatom arról, hogy a karbantartás számomra kellemes eredménnyel zárult, mert jelentős mértékben csökkent a gázfogyasztásom és ezáltal a fűtési költségem !
 
Tisztelettel:
Deli Pál
 

 

    

 

 

 

 


Érdeklődés


Gázkészülék-alkatrészek forgalmazása raktárról és/vagy megrendelésre szinte minden, Magyarországon forgalmazott készülék-típushoz!

Víz-, gáz-, és fűtésszerelési termékek teljes körű forgalmazása.

Fűtési rendszerek professzionális, gépi és vegyszeres tisztítása.

Készülékcserét teljes körű ügyintézéssel is vállalunk.