IKSZEL KFT.

A Saunier Duval márka Magyarországon történő megjelenése óta, azaz közel 20 éve, az IKSZEL KFT. látta el a Saunier Duval gázkészülékek területi márkaszervíz feladatait Győr-Moson-Sopron megyében. 

Az IKSZEL KFT. a beüzemelt készülékek száma tekintetében a legnagyobb szervízközpontok közé tartozott. 2014-től a Vaillant Saunier Duval Kft. átszervezést hajtott végre országos szervízhálózatában, ami vállalkozásunk márkaszervízként történő működésének megszűnését eredményezte.

Azonban továbbra is arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek magasabb szintű szervíz-szolgáltatást nyújtsunk, kényelmessé tegyük az ügyintézést, továbbá bővítsük szolgátatásaink körét. Ennek érdekében honlapunk bal oldali menüjéből már online és azonnali bejelentésre, üzenetküldésre is lehetőség van. 

Fentieken kívül a FONDITAL (olasz) és a BERETTA (olasz) készülékek területi márkaszervízeként is jelen vagyunk, valamint egyéb szolgáltatásainkkal - pl. fűtésrendszer-tisztítás - állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Hozzánk eljuttatott véleményüket, javaslataikat megköszönjük és természetesen figyelembe vesszük, lehetőségeink szerint hasznosítjuk.

Célunk, hogy Önök biztonságosan üzemeltessék gázkészüléküket, élvezzék a készülékek nyújtotta komfortot és minél kevesebb teendőjük legyen gázkazánjaikkal. Változatlanul magas alkatrész-készlettel rendelkezünk(pl.Saunier Duval kazánokhoz), ami lehetővé teszi a viszonylag rövid időn belüli készülékjavítást. Raktáron nem lévő alkatrészeket a lehető legrövidebb időn belül megpróbáljuk beszerezni.

Munkánk eddigi eredményességét a Bisnode (nemzetközi cégminősítő) Kft.  "A" minősítéssel értékelte.

Amennyiben már nem rendelkeznek érvényes garanciával, úgy a karbantartást praktikusan a két fűtési szezon közötti időszakra, azaz április és augusztus között érdemes időzíteni. Ekkor mi is viszonylag rövid határidőn belül el tudjuk végezni, azonban fűtési idényben ezt - általában - garantálni nem tudjuk, de feltétlenül törekszünk rá.

Vállaljuk továbbá fűtési rendszerek teljeskörű és zárt rendszerben történő tisztítását! Ezzel nem csak gázszámláját csökkentheti, de az általunk használt kiváló kezelő-védő szerekkel több évre védetté tesszük fűtési rendszerét a lerakodó szennyeződésekkel szemben. Az eljárással a gázkészülékek élettartama is meghosszabbítható, mivel a fűtési csőrendszerekben az évek során lerakódott iszapréteget eltávolítjuk, így az nem tömíti el a készülék hőcserélőjét, s ennek köszönhetően a gázfogyasztás is csökkenthető.

Részletek itt: SZOLGÁLTATÁSAINK  

Fentieken túl bármilyen, víz-, gáz-, és központifűtés-szereléssel kapcsolatban felmerült kérdéseikkel is bátran kereshetnek bennünket!

Vásárlás esetén kapcsolt vállalkozásunk, a MEKAM KFT. Víz-, Gáz- és Fűtéstechnikai Szaküzletében is (9012 Győr-Ménfőcsanak, Győri út 65/a.) készséggel állunk rendelkezésükre! Nyitva: H - P: 7.30 - 15.30h

 

 

 

 

Vissza a Kezdőlapra

  

Bisnode tanusitvany


Érdeklődés


Gázkészülék-alkatrészek forgalmazása raktárról és/vagy megrendelésre szinte minden, Magyarországon forgalmazott készülék-típushoz!

Víz-, gáz-, és fűtésszerelési termékek teljes körű forgalmazása.

Fűtési rendszerek professzionális, gépi és vegyszeres tisztítása.

Készülékcserét teljes körű ügyintézéssel is vállalunk.