Aktuális

KAZÁNSZERVÍZ

2017.12.15.

Tájékoztatjuk Kedves Látogatóinkat, hogy szervizünk  év végi/ év eleji munkarendje a következő: 2017. december 20. - január 2. között ZÁRVA tartunk. 2018. január 3. - január 7. között (leltár és rendszerkarbantartás miatt) bejelentéseket KIZÁRÓLAG ONLINE bejelentő felületünkön tudunk fogadni. 

 

 

Tájékoztatjuk Kedves Látogatóinkat, hogy szervizünk év végi/ év eleji munkarendje a következő:

2017. december 20. - január 2. között ZÁRVA tartunk. 2018. január 3. - január 7. között (leltár és rendszerkarbantartás miatt) bejelentéseket KIZÁRÓLAG ONLINE bejelentő felületünkön tudunk fogadni.

Az ünnepek alatt ügyeletet nem tartunk!

Sürgős esetben KIZÁRÓLAG az általunk 2014. június 1. után üzembehelyzett készülékek javítását vállaljuk!!

Ezek KIZÁRÓLAG az alábbi telefonszámon jelenthetők be: 30/ 589-3874 !

 

Békés, Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kíván, az IKSZEL Kft. csapata!

 


 

 

----------------------------

Gázkazánok javítását kizárólag Győr és 30 km-es körzetében végezzük!

 

Kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a javítási munkák miatt a készülék-felülvizsgálatra (karbantartás) jelenleg

kb. 2 hónap a várakozási idő! 

 

KIZÁRÓLAG az alábbi készülékekkel foglalkozunk:

 

FONDITAL

BERETTA

Saunier Duval

Immergas

FÉG


Rendelés előtt az oldal alján található menüpontok alatt további információt talál, valamint IDE KATTINTVA megtalálja a szükséges dokumentumok listáját!


Megrendelés, érdeklődés akár ONLINE is! 

(Bal oldali menü, vagy IDE KATTINTVA)

                                                        

Bejelentés esetén az alábbi adatokat kérjük megadni:

  • készülék lehetőség szerint pontos típusa (pl. Saunier Duval SEMIA F) 

  • mit szeretne kérni (karbantartást, javítást, üzembehelyezést stb.)

  • javítás esetén a hibajelenségről röviden

  • karbantartás és javítás esetén nagyon fontos információ, hogy garanciális-e a készülék. (Ha tudja, hogy mikor mikor lett üzembe helyezve, sokat segít. Ezt a jótállási füzetben találja.)

  • pontos név és a cím, ahol a kazán működik (Tehát, ha pl. a lakás albérletbe van kiadva, akkor NEM a tulajdonos címe kell, hanem a "kazán címe".)

  • lehetőleg mobiltelefonszám, akivel érdemben tudunk egyeztetni a kiszállás időpontjáról  és esetleges további kérdésekről

Online bejelentéskor feltétlenül adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot (pl.időpont-egyeztetés miatt)!

 A készülék-meghibásodások jelentős része mögött - a sok helyen több éve - elmulasztott karbantatás elvégzése áll. Erre a szervizek többségének ilyenkor (általában) nincs kapacitása, a javításokra fektetjük a nagyobb hangsúlyt. A készülékek számának növekedésével NEM jár együtt a szerelők számának növekedése! A megnövekedett bejelentéseknek igyekszünk eleget tenni, azonban T. Fogyasztóktól is türelmet és megértést kérünk!

 

NE a biztonságon spóroljon!

Bár a hivatalos fűtési szezon szeptember 15-én elkezdődött, egészen a múlt hétig a kitartó nyárias idő miatt nem sugároztak a radiátorok. Most viszont a hirtelen jött hidegben egyre több helyen indítják be a fűtést. Megfelelő karbantartással és körültekintő üzemeltetéssel lehetséges tragédiákat előzhetünk meg és még spórolhatunk is a fűtésszámlán.

Kattintson IDE a cikk folytatásához!

 

 

Gáztűzhelyek és a fentieken kívüli gázkészülék-típusok üzembehelyezését, javítását nem tudjuk vállalni! 

 

 

 


Ajánlatkérés
Gázkészülék-alkatrészek forgalmazása raktárról és/vagy megrendelésre szinte minden, Magyarországon forgalmazott készülék-típushoz!

Víz-, gáz-, és fűtésszerelési termékek teljes körű forgalmazása.

Fűtési rendszerek professzionális, gépi és vegyszeres tisztítása.

Készülékcserét teljes körű ügyintézéssel is vállalunk.