Aktuális

KAZÁNSZERVÍZ

2017.12.15.

Tájékoztatjuk Kedves Látogatóinkat, hogy szervizünk nem foglalkozik minden gázkészülék-típussal!

 

 Tájékoztatjuk Kedves Látogatóinkat, hogy szervizünk nem foglalkozik minden gázkészülék-típussal! Az általunk szervizelt készüléktípusok KIZÁRÓLAG az alábbiak:

 

FONDITAL
BERETTA
Saunier Duval
Immergas
FÉG


A fenti márkák vízmelegítőinek és gázkonvektorainak kivételével - más gázkészülékkel sem foglalkozunk (pl. gáztűzhely, gázzsámoly stb.). Ezekhez alkatrészt sem áll módunkban biztosítani! 

 ----------------------------

Gázkazánok javítását kizárólag Győr és 30 km-es körzetében végezzük!

 

Kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a javítási munkák miatt a készülék-felülvizsgálatra (karbantartás) jelenleg

kb. 1 hónap a várakozási idő! 


Rendelés előtt az oldal alján található menüpontok alatt további információt talál, valamint IDE KATTINTVA megtalálja a szükséges dokumentumok listáját!


Megrendelés, érdeklődés akár ONLINE is! 

(Bal oldali menü, vagy IDE KATTINTVA)

                                                        

Bejelentés esetén az alábbi adatokat kérjük megadni:

  • készülék lehetőség szerint pontos típusa (pl. Saunier Duval SEMIA F) 

  • mit szeretne kérni (karbantartást, javítást, üzembehelyezést stb.)

  • javítás esetén a hibajelenségről röviden

  • karbantartás és javítás esetén nagyon fontos információ, hogy garanciális-e a készülék. (Ha tudja, hogy mikor mikor lett üzembe helyezve, sokat segít. Ezt a jótállási füzetben találja.)

  • pontos név és a cím, ahol a kazán működik (Tehát, ha pl. a lakás albérletbe van kiadva, akkor NEM a tulajdonos címe kell, hanem a "kazán címe".)

  • lehetőleg mobiltelefonszám, akivel érdemben tudunk egyeztetni a kiszállás időpontjáról  és esetleges további kérdésekről

Online bejelentéskor feltétlenül adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot (pl.időpont-egyeztetés miatt)!

 A készülék-meghibásodások jelentős része mögött - a sok helyen több éve - elmulasztott karbantatás elvégzése áll. Erre a szervizek többségének ilyenkor (általában) nincs kapacitása, a javításokra fektetjük a nagyobb hangsúlyt. A készülékek számának növekedésével NEM jár együtt a szerelők számának növekedése! A megnövekedett bejelentéseknek igyekszünk eleget tenni, azonban T. Fogyasztóktól is türelmet és megértést kérünk!

 

NE a biztonságon spóroljon!

Bár a hivatalos fűtési szezon szeptember 15-én elkezdődött, egészen a múlt hétig a kitartó nyárias idő miatt nem sugároztak a radiátorok. Most viszont a hirtelen jött hidegben egyre több helyen indítják be a fűtést. Megfelelő karbantartással és körültekintő üzemeltetéssel lehetséges tragédiákat előzhetünk meg és még spórolhatunk is a fűtésszámlán.

Kattintson IDE a cikk folytatásához!

 

 

Gáztűzhelyek és a fentieken kívüli gázkészülék-típusok üzembehelyezését, javítását nem tudjuk vállalni! 

 

 

 


Ajánlatkérés
Gázkészülék-alkatrészek forgalmazása raktárról és/vagy megrendelésre szinte minden, Magyarországon forgalmazott készülék-típushoz!

Víz-, gáz-, és fűtésszerelési termékek teljes körű forgalmazása.

Fűtési rendszerek professzionális, gépi és vegyszeres tisztítása.

Készülékcserét teljes körű ügyintézéssel is vállalunk.